03-12-2021

Kennismaking nieuwe directeur BringWay

Ravi Poldervaart is per 15 november 2021 de nieuwe directeur van BringWay.
Ravi is daarmee de opvolger van Maurits Smit, die zijn werkzaamheden per 1 januari 2022 beëindigt bij de mede door hem opgerichte onderneming.
Wel zal Maurits het komende jaar nog deels betrokken blijven bij de ontwikkelingen binnen BringWay.

Ravi heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening,met name in AFM-gerelateerde consumentproducten.
Zo was hij onder meer een aantal jaren financieel adviseur bij ABN AMRO en heeft hij verschillende managementfuncties bekleed bij fintech-organisatie Kedin.

“Het was voor mij onmogelijk om nee te zeggen tegen BringWay en deze unieke uitdaging. Ik ben trots en vereerd dat ik aan de slag mag gaan bij een innovatief bedrijf als Bringway”, aldus Ravi.

“Wij zijn een datagedreven onderneming, dat is de toekomst!”

“Het is indrukwekkend om te zien wat Maurits en zijn team hebben neergezet de afgelopen jaren. BringWay is en wordt steeds meer gedreven door data en inzicht. Wij zijn een datagedreven onderneming, hetgeen de toekomst is.” geeft Ravi aan.

“Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met het team, verder mag werken aan de groei van BringWay. Het optimaliseren van processen zit in het DNA van het bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is ons product ‘Intaker’, een online intake systeem voor schuldhulpverleners en bewindvoerders.
Deze nieuwe intakeapplicatie levert partijen een enorme tijdsbesparing op.

Toekomst

Ik kijk ernaar uit om, BringWay nog duidelijker op de kaart te zetten en onze klanten blijvend van dienst te zijn met onze producten en diensten.

Gerelateerde oplossing

Beperk betaalrisico’s met de SolventieCheck

Met de SolventieCheck beperkt u uw risico op wanbetaling en brengen wij u in geval van insolventie van bestaande klanten snel in contact met de juiste partijen. De SolventieCheck biedt bijna 50% meer herkenning van consumenten met schulden dan de openbare registers.