16-08-2021

SolventieCheck integratie met Praclox’ OthoMatic

SolventieCheck integratie met Praclox’ OthoMatic

Praclox heeft nu met een koppeling de Solventiecheck in haar software OthoMatic geïntegreerd. Deurwaarders en incassokantoren kunnen daarmee over nog betere informatie beschikken en veel kosten besparen.

Praclox is dé no-nonsense softwareleverancier voor deurwaarders- en incassokantoren. Eén van haar oplossing, het incassopakket OthoMatic, bevat alle functies die een deurwaarders- of incassokantoor nodig heeft.

Gebruikers van OthoMatic kunnen nu via een directe koppeling binnen het pakket de SolventieCheck benaderen.

Kostenbesparing

De Solventiecheck herkent gemiddeld 31% meer consumenten die te maken hebben met insolventie, bewindvoering of curatelestelling dan de openbare registers. Dit kan veel kosten besparen, zoals dit rekenvoorbeeld laat zien.

Quote Erik Gimbergh – Directeur PracLox

“Dit is weer een verdere toevoeging op de vele koppelingen die wij via OthoMatic al bieden. De SolventieCheck zal voor onze klanten waarde toevoegen doordat zij op een veilige manier over meer data beschikken die hen kosten zal besparen.

Quote Ravi Poldervaart – Directeur BringWay

“PracLox software biedt een mooi totaalpakket aan functionaliteiten voor de incasso- en deurwaardersbranche. We zijn blij dat we dankzij onze samenwerking de koppeling tussen de SolventieCheck en Othomatic konden realiseren”.