Efficiënte afhandeling van schulden: belangrijker dan ooit

Nederland kent 1,4 miljoen huishoudens met financiële problemen (NVVK). Door de coronacrisis zal dit aantal nog verder toenemen.  Als ondernemer krijgt u dus ook te maken met meer insolventie situaties. Duurzame schuldenafhandeling is daarom belangrijker dan ooit. Voor uw bedrijf én voor uw klant. Het SchuldenPlatform helpt u bij efficiënte behandeling van dossiers. 

Samen insolventie genezen

Binnen het SchuldenPlatform zijn de insolventieprocessen door vakspecialisten geautomatiseerd en zo efficiënt mogelijk ingericht. Dit voorkomt de gebruikelijke arbeidsintensieve, kostbare en langdurige behandeling van insolventiedossiers. Samen met 95% van de NVVK leden en meer dan 5.000 aangesloten schuldhulpverleners en bewindvoerders handelt u de dossiers makkelijk, geautomatiseerd en veilig af.

0 schuldenplatform schuldhulpverleners 1
SolventieCheck Insolventieregister

Voorkomen is beter dan genezen

In het SchuldenPlatform kunt u met de SolventieCheck tijdens klantacceptatie checken of een consument problematische schulden heeft. Zo kunt u een insolventietraject voorkomen en de consument beschermen tegen verder escalerende schulden. U kunt de SolventieCheck inzetten via een API of door een bestand te uploaden in ons SchuldenPlatform. 

Maatschappelijk verantwoord voorkomen en oplossen

Met het SchuldenPlatform en de SolventieCheck gaat u op een maatschappelijk verantwoorde wijze om met consumenten. Schuldenproblematiek is tenslotte een maatschappelijk en gezamenlijk probleem en onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook ondernemers worden meer en meer aangesproken op hun verantwoordelijkheden. Help dus ook mee de schade van insolventie voor alle betrokkenen te beperken en registreer nu gratis!

 

bringway MVO

MVO

Klantbehoud

Tijd/kosten besparen

NVVK koppeling

AVG, ISEA en ISO

Maatwerk dashboards

Een greep uit onze partners

DirectPay
Amsterdam
NVVK
Kredietbank Nederland
Kedin
Anders