De standaard Check in schuldinformatie

  • Betere informatie: met één druk op de knop
  • Voorkom onnodige acties en kosten
  • Veiligheid en privacy gewaarborgd
  • Altijd de juiste gegevens van financiële hulpverlener
  • Eenvoudig te activeren in uw bestaande software
Meerdere databanken
Besparing

Betere informatie: met één druk op de knop

De SolventieCheck combineert data uit het Centraal Insolventie Register en het Centraal Curatele en Bewindsregister van Rechtspraak, met de data van de consumenten uit het BringWay SchuldenPlatform. Met één druk op de knop raadpleegt u meerdere databanken tegelijktijd. U bespaart tijd en geld.

Bespaar kosten

Voorkom kostbare en verliesmakende procedures in het innings- en dagvaardingsproces en bespaar kosten.

De SolventieCheck herkent gemiddeld 31% meer consumenten die te maken hebben met insolventie, bewindvoering of curatelestelling dan de openbare registers.

Bespaar kosten

Beter inzicht in schuldsituaties en schuldhulpverleners

De Solventiecheck  levert u aanvullende informatie en inzichten die u in staat stellen betere beslissingen te nemen. Omdat de data uit de openbare registers wordt verrijkt met data uit het BringWay SchuldenPlatform beschikt u direct over insolventie-informatie en krijgt bovendien de contactgegevens van een eventuele financiële hulpverlener meegeleverd. U  bent altijd op de hoogte van de juiste gegevens en onbekende contactpersonen zijn verleden tijd.

Meer informatie dankzij het BringWay SchuldenPlatform

In het SchuldenPlatform werken bijna 4.000 schuldhulpverleners samen met schuldeisers aan de behandeling van schuldendossiers van consumenten. Verschillende vormen van financiële hulpverlening maken gebruik van het Bringway Schuldenplatform.

  • Minnelijke SHV
  • Bewindsvoering
  • Gemeentelijke SHV
  • Budgetcoach
  • Budgetbeheer
Inhoud SchuldenPlatform

Veiligheid en privacy

Wij begrijpen het belang van data veiligheid en data integriteit.
Uw klanten verwachten van u dat u hun gedeelde gegevens niet gebruikt voor andere doeleinden dan afgesproken. Een goede bescherming van data is voor ons essentieel om klantgegevens veilig te houden.

Het recht op privacy is een grondrecht. Wij vinden het bijzonder belangrijk dat wij kunnen bijdragen aan een veiliger samenleving. Wij respecteren de privacy van mensen en daarom voldoen wij aan strenge normen.

IconDataveiligheid

Data veiligheid

ISAE

ISAE 3402

ISO

ISO 27001

DPIA

Data Protection Impact Assessment

Eenvoudig en snel

Hoe werkt het?

Simpel. U voert de gegevens in van de consument: voornaam, achternaam, geboortedatum, postcode en huisnummer. U kunt dit handmatig doen maar ook via een handige API koppeling of via een upload van een csv bestand. U krijg direct de uitslag of de persoon al dan niet bekend is in één van de databanken. Als de financieel hulpverlener bekend is dan krijgt u ook deze gegevens geleverd.

Meer dan een check

Onze speerpunten

IconEenvoudig
Eenvoudig en snel

IconRisicoBeperkend
Risicobeperkend

IconInformatie
Tijd- en kostenbesparend

IconMaatschappelijk
Veilig en verantwoord

De volgende stap

Meer weten over de SolventieCheck?

Wilt u meer informatie over het SolventieCheck of andere oplossingen van BringWay? Vraag een demo aan of neem contact met ons op.

Datagedreven werken

BringWay partners

Benieuwd wat BringWay nog meer voor u kan betekenen?

Efficiënte samenwerking

Bespaar kosten met het SchuldenPlatform

Met het SchuldenPlatform verbinden wij u digitaal met bijna 4.000 aangesloten schuldhulpverleners en bewindvoerders. De stappen van het insolventieproces zijn zodanig efficiënt geautomatiseerd dat dit u een grote operationele kostenbesparing oplevert.