Beter inzicht in schulden

Voorkom het aangaan van onrealistische betalingsverplichtingen van uw klanten. De SolventieCheck biedt tot 50% meer herkenning van consumenten die te maken hebben met problematische schulden dan de openbare registers voor insolventie.

Meer en betere informatie

Tot wel 50% meer herkenning dan openbare registers

De SolventieCheck koppelt de data van openbare registers, zoals bijvoorbeeld het Centraal Insolventieregister of het curatele- en bewindregister,  aan de data van de vele consumenten uit het SchuldenPlatform, vanzelfsprekend na toestemming. U beschikt direct over insolventie-informatie en krijgt bovendien de gegevens van een eventuele schuldhulpverlener.

Bekijk de Solventiecheck in één minuut

Meer dan een check

Onze speerpunten

IconEenvoudig
Eenvoudig

Dankzij handige koppeling met een API

IconRisicoBeperkend
Risicobeperkend

Beter inzicht in schuldensituaties

IconInformatie
Betere informatie

Tijdbesparing en kostenbesparing

IconMaatschappelijk
Maatschappelijk

Schulden voorkomen en sneller oplossen

De SolventieCheck

Beperken van betaalrisico’s

Als u een overeenkomst sluit met iemand die voorkomt in de openbare registers, komen de nadelige financiële en overige gevolgen voor rekening van uw bedrijf. De SolventieCheck biedt bijna 50% meer herkenning van consumenten die te maken hebben met problematische schulden dan de openbare registers voor insolventie.

Eenvoudig en snel

Makkelijke toegang

Dankzij een API beschikt u direct en makkelijk over insolventie informatie.

Makkelijk toegang
Breed inzetbaar
Voor al uw klanten

Breed inzetbaar

Zet de SolventieCheck in bij nieuwe én bestaande consumentenklanten. Hierdoor voorkomt u verdere schuldenopbouw én voorkomt u de inzet van minder zinvolle invorderingstrajecten.

Maatschappelijk verantwoord

Informatie beter en sneller

Door betere en snelle informatie-uitwisseling worden niet alleen schulden voorkomen maar begint schuldenafhandeling eerder zodat de consument eerder wordt geholpen.

Informatie beter en sneller
Contact met juiste partij
Snellere samenwerking

Contact met juiste partij

Doordat u ook de gegevens van schuldhulpverlener krijgt meegeleverd komt u eerder in contact en voorkomt u verdere schuldenescalatie.

De volgende stap

Meer weten van de Solventiecheck?

Wilt u meer informatie over het SolventieCheck of andere oplossingen van BringWay? Vraag een demo aan of neem contact met ons op.

meer dan dossiers digitaliseren

Benieuwd wat BringWay nog meer voor u kan betekenen?

Efficiënte samenwerking

Bespaar kosten met het SchuldenPlatform

Met het SchuldenPlatform verbinden wij u digitaal met bijna 5.000 aangesloten schuldhulpverleners en bewindvoerders. De stappen van het insolventieproces zijn zodanig efficiënt geautomatiseerd dat dit u een grote operationele kostenbesparing oplevert.